Ingen resultater for {{keyword || data.keywords}}

{{keyword || data.keywords}}

{{searchPerson.name}}

{{translations.movieListTranslate.SectionPersonTitle}}

{{translations.movieListTranslate.SectionMovieTitle}}

{{translations.movieListTranslate.SectionMovieTitle}}

{{translations.movieListTranslate.TitleForSearchByActor}} {{keyword}}

{{movie.name}}
{{movie.country.length != 0 ? movie.country.join(' ') : '' }} {{movie.releaseYear}}
{{paymentOptionTranslate[paymantOption]}}
cinema-tickets
Se den i biografen
Næste visning {{movie.cinemaDate}}
Se alle resultater
1t 5min
Dokumentar

Nordic by Nature - Michelin Stars, 2021

Nordic by Nature - Michelin Stars, 2021

Dokumentar
1t 5min
Se på
Købe Leje

Beskrivelse

I en afsidesliggende dal på Færøerne lå restaurant KOKS. En lille restaurant, der har to af de eftertragtede Michelin-stjerner. Den unge, kulinariske poet og chefkok hedder Poul Andrias Ziska, og han er vores guide i dette festmåltid af en nordisk saga, der handler mere om storslået færøsk mad, kultur og traditioner, end om stjerneformede hædersbevisninger. På KOKS laver de mad, der anrettes med pincet, men det har sit udgangspunkt i den grove færøske natur, hvor vind og vand, tåge og kulde har formet landskaberne og mentaliteten. Og det er netop ude i naturen, at Ziska og hans hold arbejder med at bringe de traditionelle færøske metoder og historier med ind i nutidens eksperimenterende køkken og undersøge, hvordan Færøerne egentlig smager.
Se på
Købe Leje

Beskrivelse

I en afsidesliggende dal på Færøerne lå restaurant KOKS. En lille restaurant, der har to af de eftertragtede Michelin-stjerner. Den unge, kulinariske poet og chefkok hedder Poul Andrias Ziska, og han er vores guide i dette festmåltid af en nordisk saga, der handler mere om storslået færøsk mad, kultur og traditioner, end om stjerneformede hædersbevisninger. På KOKS laver de mad, der anrettes med pincet, men det har sit udgangspunkt i den grove færøske natur, hvor vind og vand, tåge og kulde har formet landskaberne og mentaliteten. Og det er netop ude i naturen, at Ziska og hans hold arbejder med at bringe de traditionelle færøske metoder og historier med ind i nutidens eksperimenterende køkken og undersøge, hvordan Færøerne egentlig smager.

Lignende